Mindenkinek megvan a saját véleménye a böngészőfülekről. Vannak, akik aprólékosak, rendszerezik a lapjaikat, és gondoskodnak arról, hogy bezárják azokat, amelyekre nincs szükségük. Másokat pedig egyszerűen nem érdekel, és egyre többet és többet nyitnak meg, amíg végeznek. Chrome nem jeleníti meg a mosolygó szimbólumot, amely jelzi, hogy elérte a címet maxminimális számú fül. Attól függően, hogy melyik csoporthoz tartozol, eltérő érzéseid lehetnek a fülcsoportokkal kapcsolatban. Ha a közelmúltban véletlenül nyitottál meg linkeket új fülcsoportokban, amikor nem akartad,, perszeMegnyugtat majd, hogy nem vagy őrült, és erre jó ok van.
Amikor a böngészőben van Chrome Androidon, amikor hosszan megnyom egy linket, az első három megjelenő lehetőség határozza meg, hogyan nyitja meg a böngésző a linket: új lapon, csoport új lapján vagy inkognitólaponAz Android Authority most felfedezte, hogy a Google betaA Chrome verziója (138.0.7204.35) felcserélte az első két említett lehetőséget (azaz a Megnyitás új lapon lehetőség az első helyen van a csoportban).
Érdekelhet
A weboldal hozzáteszi, hogy a Google-nek lehetősége van arra, hogy Új lap megnyitása egy olyan csoportban, amely körülbelül két évvel ezelőtt a lista elejére került, majd néhány hónappal ezelőtt visszavonta ezt a módosítást, de bevezetett egy beállítást is a szabályozására.
Ennek a beállításnak a megléte megkönnyíti a Google számára a menü elrendezésével való kísérletezést, és pontosan ez lehet az oka annak, hogy a felhasználók zavarban vannak a megemlített opciók sorrendjét illetően. A Brave böngésző közösségi fórumain (ami például Chrome (a Chromium motorra épülő) weboldal felfedezett egy párbeszédet, amely azonosítja az egész mögöttes hátteret.
Az Új lap megnyitása és az Új lap megnyitása csoportban beállítások sorrendjének módosításához kövesse az alábbi lépéseket:
- Írja be a címsorba chrome:// zászlók.
- Keresd meg a lehetőséget Új lap és új lap felcserélése csoportosítás sorrendben.
- A megfelelő legördülő menüben választhat az Alapértelmezett, ami a Google-ra, valamint az Engedélyezett és a Letiltott lehetőségekre bízza a választást. Ha az Engedélyezett lehetőséget választja, a Megnyitás új lapon opció jelenik meg elsőként a listában, míg ha a „Letiltott” lehetőséget választja, akkor a Megnyitás új lapon opció jelenik meg elsőként a csoportban.Ha az egyik vagy a másik lehetőséget választod, szükséged lesz rá Chrome újrakezd.