Vil du sende en hurtig videovejledning om, hvordan man konfigurerer noget i en app, til en ven eller kollega, eller vise et sjovt øjeblik på sociale medier? Indtil nu har det betydet at slå skærmoptagelse til og risikere ved et uheld at optage en indgående privat besked, en følsom notifikation eller endda din bankkontosaldo på videoen. Men det er ikke længere tilfældet, fordi Samsung har tilføjet en ny funktion til sin One UI 8.5 introducerede den længe efterspurgte funktion til kun at optage en udvalgt del af skærmen.
En ny funktion ændrer fundamentalt den måde, vi deler, hvad der sker på vores skærm. I stedet for at optage alt, hvad der sker på din telefon, giver den dig One UI 8.5 før optagelsen starter. Du kan vælge, om du vil optage hele skærmen eller kun en del af den.
Hvis du vælger den anden mulighed, vises en bevægelig og justerbar ramme, som du kan bruge fingrene til at strække til præcis den del af skærmen, du vil optage, f.eks. en video, der afspilles på en hjemmeside eller en bestemt chatAlt uden for den markerede boks forbliver skjult. Så du behøver ikke bekymre dig om at optage dine følsomme data. Dette er især vigtigt for mig, da jeg ofte bruger skærmoptagelse til arbejde.
Sådan på Samsung med One UI 8.5 optager kun en del af skærmen
Hvis du vil på din telefon Galaxy s One UI 8.5 Følg disse trin for kun at optage en del af skærmen:
- Tryk på knappen fra linjen Hurtig start Skærmoptagelse.
- Tryk på indstillingen En del af skærmen og så videre"Start optagelsen".
- Placer og stræk rammen for kun at optage den del af skærmen, du har brug for.
- Klik på knappen rekord.