Ондра | 1 г. в 1:2024 ч
Здравейте, имам Samsung Galaxy S4 miniИскам да попитам дали има някакъв начин да се ъпгрейдна от Android 4.4.4 до Android, например, 5.0. Причината е, че някои приложения не поддържат толкова стар Android.
Благодаря за отговора.
LineAge | 17 г. в 1:2024 ч
Опитайте на свой собствен риск според https://wiki.lineageos.org/devices/serrano3gxx/#supported-models
или Вход
С попълването на горната информация, приемам, че TEXT FACTORY sro, със седалище и адрес на управление в Бърно, Durďakova 336/29, Černá Pole, пощенски код: 613 00, идентификационен номер на фирмата: 06157831, регистрирана в Окръжния съд в Бърно, раздел C, дело 100399, ще обработва личните ми данни, предоставени в попълнения от мен формуляр за регистрация, въз основа на законните интереси на TEXT FACTORY sro съгласно член 6(1)(f) от GDPR и pro спазване на законови задължения (член 6(1)(в) от GDPR), а именно pro тези цели: необходимостта да се гарантира оторизацията на посетителя на уебсайта proна компаниите TEXT FACTORY sro да допринасят активно за публикувани статии или в дискусионни форуми и да упражняват правата на TEXT FACTORY sro като рекламодателиminiмодератор на тези дискусионни форуми. Повече информация относно обработката на лични данни и правата можете да намерите в Уроци по защита на личните данни. целият текст